Can love become Money?! 11 és 12.rész magyar felirat


Sziasztok!

Tünde ennek a sorozatnak is elkészült a folytatásával! Immár a 11 és a 12.rész magyar felirata is elérhető!

Köszönöm a türelmet!

A felirat az alábbi linkeken érhető el:

11.rész magyar felirat

és

12.rész magyar felirat

 

12 thoughts on “Can love become Money?! 11 és 12.rész magyar felirat

 1. Minden aggodalmam elrepült, hisz újra jelentkeztetek mégpedig két résszel. Köszönöm a fáradozásaitokat, és így ennél a sorozatnál is túljutottunk a felén. Szépen gyűlnek.

  • Drága Tünde, Köszönöm, hogy fordítod ezt a kis könnyű, szórakoztató sorozatot, ami felüdülés ebben a melegben. Lassan beérlek. Remélem, nem adod fel és nem kezdesz más sorozatba, amíg ennek nem jutsz a végére. Sajnos a filmet a rutracherról töltöttem le és az orosz feliratot nem tudom leszedni. Most próbálkozom máshonnan letölteni, mert a két felirat sokszor fedi egymást. Torrentről letöltöttem az egészet, de hang nem volt hozzá, így töröltem.

 2. Már én is nyugtalan voltam, hogy talán nem lesz foltatás, azért bíztam mégis, mert a korábbi sorozatok is be lettek fejezve.Nagyon köszönöm a 11. és 12. rész feliratát.

 3. Kedves Doramafan!
  Lassan újra elérjük a 3 hónapot, előzőleg is kb. ezután jött egy csokor felirat. Azért csak most írok, mert nem akarok türelmetlennek tűnni, de azért várjuk mind a két sorozat folytatását. Tündétől még mindig meg is kaptuk, köszönjük neki-nektek!

 4. Kedves Doramafan tagok!
  Ilyenkor mi van, mit tegyünk, ha egyáltalán nem tudjuk, hogy mi van veletek? Teljesen befejeztétek, vagy van akárcsak kevéske esélye annak, hogy visszatértek? Mit tegyünk a befejezetlen, de már complete letöltött sorozatokkal, töröljük le és felejtsük el?
  Nagyon szépen kérnélek benneteket, hogy valami pici üzenetet hagynátok “várjatok; ne várjatok ránk” főleg azoknak, akik szívesen és örömmel jöttek erre az oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s