전우치 (田禹治) / Jeon Woo Chi


JeonWooChi

Év: 2012

Részek: 24

Műfaj: akció, fantasy, történelmi, romantikus

 

Jeon Woo Chi egy tanuló a Hong Gil Dong-ban, azért harcol, hogy megvédje Hong Gil Dong országát, Yuldo-t. Legádázabb ellensége Ma Sook és Kang Rim.

Jeon Woo Chi-t mindenki csak úgy ismeri, mint egy lusta hétköznapi embert, azonban amikor harcra kényszerül előtör belőle varázsló énje és szinte megállíthatatlan! Arra tett esküt, hogy megbosszulja legjobb barátja és szerelme halálát és minden erejével, tudásával a gonosz ellen küzd.

Érdekesség, hogy ez a sorozat a 2009-es JeonWooChi film feldolgozása.

Amikor a filmet láttam, rögtön megfogott a történet. A látványvilág és úgy az egész film nagyon tetszett, így amikor megláttam, hogy sorozatot készítettek belőle, egyszerűen nem tudtam nemet mondani neki 🙂 Végre végre végre! Egy olyan sorozat, amiben mernek a látványvilágra is építeni, nemcsak a történetre és nem viccelik el! Számomra mindig az volt a probléma a fantasy sorozatoknál(mondjuk azok inkább Japán sorozatok voltak), hogy állandóan elviccelték, belevittek egy olyan karaktert és nagyon rá összpontosítottak. Jó azért próbálkoztak itt is, de annyira erőltetett formában. Iszonyatosan tetszettek a harci jelenetek, azoknak a látványossága. Remélem mindez a sorozat végéig meg is fog maradni.

Akinek tetszett a film, annak bátran merem ajánlani ezt a sorozatot is! De azoknak is, akik csak egy kicsit is hajlanak a fantasy világ felé 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s