3 éves a Doramafan \o/


Sziasztok!

Hipp-hipp…hurrá!!! 3 éves lett a Doramafan \o/

Óriási köszönet mindenkinek, aki egész idő alatt látogatott, olvasott minket, nélkületek ez nem sikerült volna!

Ugye az idén alakítottunk egy Fansub csapatot is, melynek tagja lett Tünde is, tehát már nem csak ismertetőkkel, kritikákkal foglalkozunk, hanem magyar feliratokat is hozunk nektek saját kézből. Én úgy vettem észre, hogy ennek nagyon örültök 🙂

Emlékeztetőképp, az alábbi feliratokat hoztuk el eddig nektek: Akunin/Villain, Ghost: In your Arms, The World of Silence, Silenced, Always, Psychic. Valamint Sensi folyamatosan hozza nektek a Coffee House feliratait, én pedig még adós vagyok egy Tokyo Daikushu-val is. Természetesen később újabb és újabb tervezett projectek is várhatóak majd 🙂

És ha már így örülünk, akkor örüljünk mégjobban 😀 Figyelem… hamarosan elindul egy új rovatunk is! Hirek/pletykák címen egy teljesen új dologba kezdünk! Lényege, hogy a hamarosan induló, éppen készülő sorozatokról/filmekről elhozzuk nektek a legfrissebb híreket, sztárpletykákat! Kedvenc színészetek melyik sorozatban tűnik fel legközelebb, mi történt a forgatáson, érdekességek. A rovat a hétvégére fog elkészülni, addig is jöhetnek a kommentek bátran, véleményezzétek nyugodtan. A türelem, új rovatot terem 😛

Még mindig zajlik a szavazás az új bannerról, ezt se feledjétek. A hétvégén azt is lezárom! Amelyik banner a legtöbb szavazatot kapja, az lesz kint az oldalon. Banner verseny szavazás!

Köszönet tehát az eddigi 3 évet, reméljük a továbbiakban is velünk maradtok!

Bulykin & Sensi & Mayacseszku

16 thoughts on “3 éves a Doramafan \o/

 1. Sziasztok!
  Nagyon boldog 3. szülinapot!!! Ez igazán nagy eredmény, egy olyan világban, ahol egy-két hét múlva is zárnak be oldalak. Én már meg nem mondanám, mióta látogatlak titeket, de mióta fordításaitok is vannak, azóta biztos sűrűbben. Az pedig egy jó hír, hogy hírekkel is szolgálni fogtok, mert az idegen nyelvekben járatlanoknak nagyon nehézkes friss információkat kiböngészni a doramák világából. Én a következő 3+3+3+3+……….évben is látogatótok maradok!

 2. Gratulálok a csapatmunkátokhoz és további sok erőt kitartást kívánok nektek.

  Másképp(cinilus üzemmód): Dolgozzatok keményen, hogy nekünk minnél több örömünk legyen!

  Bocsánat!
  Az első mondatot tényleg őszintén kívánom és köszönök eddig mindent.
  Fantasztikusak vagytok és mindig örömmel jövök hozzátok.

 3. Köszönöm a munkátokat,bár nem olyan régen vagyok rendszeres látogatótok azért ez a 3-év már teljesítmény. Sok kitartást kívánok a munkátokhoz és remélem még sok sok évig köszönthetünk titeket.

 4. Isten éltessen titeket/az oldalt harmadik születésnapja alkalmából! Köszönet az eddigi munkátokért és kívánom, hogy legalább annyi örömetek legyen az oldal szerkesztésében, mint nekünk az itt való böngészésben.

 5. Boldog szülinapot a csapatnak. Én mindig szívesen látogatom az oldalatokat. Kitartást kívánok a munkátokhoz és köszönet az eddigiekért. Remélem még sokszor 3 évig találkozhatok veletek.

 6. Jó néhány filmet köszönhetek nektek, akár az ismertetője, akár a felirata által. 😀 Köszönök mindent és sok kitartást kívánok a folytatáshoz. Gratula!!! :]

 7. Boldog születés napot az oldalnak, remélem még nagyon sokáig élfezhetem az írásaitokat és a feliratokat. Nekem nagyon tetszik az új rovat ötlete is. Köszönöm az eddigieket!

 8. Ez azért már nem tinédzser kor itt :-))
  Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Nektek, és sikerekben gazdag további éveket. Köszönöm szépen az eddigi munkátokat.

 9. Boldog születésnapot! Köszönöm a munkáitokat, és nagyon szeretem olvasgatni az oldalatokat. További sikeres éveket kívánok !

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s