조용한 세상 Joyonghan Sesang / The World of Silence


Év: 2006

Műfaj: dráma, thriller

Az egész egy TV műsorral kezdődik, ahol különböző emberek különleges képességit mutatják be. Ebben a műsorban szerepel egy iskolás fiú is, Jung-ho, aki tud olvasni az emberek gondolataiban.

Pár évvel később, ez a fiatal srác már egy híres fotográfus, aki épp visszaérkezik Koreába körútjáról. Rettenetes álmok gyötrik, ugyanis sokszor gondol szeretett barátjára, aki fiatal korában öngyilkos lett. Egyedül él, járja a világot… azonban ez az állapot megváltozni látszik, ugyanis egy kislányt bíznak a felügyelete alá, Soo-yeon-t, aki árva és így nincs hol laknia.

Eközben rejtélyes gyilkosságok veszik kezdetüket, egy ismeretlen alak gyermekeket rabol el és gyilkol meg. Kim nyomozó az, aki próbál megoldást találni erre az ügyre, szerinte Soo-yeon is veszélyben lehet és az egyik gyanúsítottja épp a mi hősünk. Jung-ho valahogy mindig arra jár, amerre Kim nyomozó is, így érthető, hogy belekeveredik az ügybe, ráadásul a nyomozó számára elég titokzatos ez a férfi.

Vajon ki lehet a gyilkos? Sikerül-e megvédeni az árva Soo-yeon-t ettől az ismeretlen alaktól? A The World of Silence mindenre választ ad!

Gyerekek ez a film…ez a film óriási! Már a kezdetektől megfogott, titokzatos és érdekes. A történet alakulásával nem fagy alább a kísértés, ugyanis folyamatosan csak fokozzák ezt az izgalmat. A nyomozás során azt gondoltam, hogy majd kicsit ellaposodik és beáll egy szintre a történet, de pozitívan kellett csalódnom, ugyanis nem. Újabb és újabb kérdések merülnek fel, amelyekre a film végén meg is kapjuk a választ. A film végén…hát igen…totális siker \o/ Leesett az állam, Jung-ho egész filmen át tartó kis titkára fény derül, fantasztikus!!! Must SEE!!!!!!!!!

Szeretném bejelenteni azt is, hogy ez a film már fordítás alatt is van, tehát egy újabb Doramafan project van készülőben!! Hamarosan érkezik is a felirat, addig is élvezzétek a filmet, remélem mindenkinek tetszeni fog.

2 thoughts on “조용한 세상 Joyonghan Sesang / The World of Silence

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s