오직 그대만 Ohjik Geudaeman / Only You / Always


 

Év: 2011

Műfaj: dráma, romantika

 

A film Jang Marcelino ex boxer és Jung-Hwa, egy vak lány történetét mutatja be. Jang múltja nagyon sötét és titokzatos, tehetséges boxoló volt, azonban egy rossz meccs után visszavonult és évekig senki nem hallott róla.

Jung-Hwa egy balesetben, amiben szülei életüket vesztették, ő elvesztette látását. Azóta call centeres operátorként dolgozik, próbál valahogy megélni. Munka után minden nap egy férfivel találkozik, aki a munkahelyén a portán dolgozik. Együtt néznek a tv-ben drámákat…a férfi nem más, mint Jang Marcelino.

Kissé nehezen kezeli, hogy a lány vak, ám mégis elég közel kerülnek egymáshoz, mindkettejükben kialakul valami a másik iránt. Jung-Hwa nagyon őszinte és nyílt, próbál minél többet megtudni a férfiról, de ő nagyon zárkózott.

Jang csak később tudja meg, hogy a lány vakságát ő okozta és a szülei halála is az lelkén szárad! Ekkor azonban már egy párt alkotnak, ráadásul a lányra egy szemműtét is vár, amivel visszanyerheti látását.

Azonban erre valahogy elő kellett teremteni a pénzt, amint Jang csak úgy tudott, hogy ismét rossz útra tért és hátrahagyta szerelmét… vajon találkoznak még valaha?

 

Óriási film gyerekek! Must See!!!!! Mostanában kevesebb filmet nézek, de akkor is rég volt már egy ilyen jó dráma, ami ennyire elnyerte a tetszésemet. A két főbb szereplőre panasz sem lehet, nagyon jók és hát a történet is. Hiába sablonos, de tudott valami újat mutatni! Lehet, hogy ebben közrejátszik, hogy a szokásos betegség+szerelem mellett most ott volt a látványos sport, a box is, nemtudom, de nekem nagyon bejött 🙂

 

9 thoughts on “오직 그대만 Ohjik Geudaeman / Only You / Always

  1. Az asiandramadownloads.com oldalon megtaláljátok. A BayFiles linkről gyorsan lejön.

    A film pedig tényleg szenzációs. Az elején mikor Jung-Hwa bemegy a portás fülkébe, és adogatja a nasit nem is tudván kinek. Na azt a részt nem számoltam hányszor néztem meg. De nem akarok spoilerkedni, mindenki nézze meg, csak ajánlani tudom.

    Az Au Revoir UFO c. film is egy vak lányról szól, nekem az is nagyon tetszett, csak sajna nem találni hozzá magyar feliratot.

  2. Segítséget kérnék. Hol található a film magyar szövege? Lehet, hogy itt van, de nem találom.
    Nagyon szeretném megnézni. Köszönöm.

  3. ennyire nem lehetek bénaa… de akkor sem találom és akkor sem sikerül letölteni.:(( de én meg akarom nézni!! valahogy segítsetek légyszii :(( ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s