커피하우스 – Coffee House


Év: 2010
Műfaj: vígjáték, romantikus
Részek: 18

Kang Seung Yeon egy teljesen átlagos fiatal lány, családi kávézójukban dolgozik, ami finoman fogalmazva sem bonyolít túl nagy forgalmat. Egy nap betér hozzájuk a híres író, Lee Jin Soo, akiről legközelebbi barátain, ismerősein kívül senki nem tudja, hogy tele van furcsa szokásokkal, és igencsak nehéz elviselni. A kávé utáni napon kapja a hírt Seung Yeon, hogy Jin Soo szeretné, ha a titkárnőjeként dolgozna. A lány nagyon megörül a felkérésnek, bár nem tudja, miért kapta pont ő. Ezt a különös szituációt tovább fokozza, hogy a lánynak furábbnál furább feladatokat ad, majd, amikor a lány egyiket sem a várakozásoknak megfelelően teljesíti, nem bíz rá semmit, de a pénzt ugyanúgy odaadja neki. A lány azonban a könyöradományból nem kér, és azt veszi  a fejébe, hogy professzionális titkárnővé akar válni, aki mindenben a hóbortos író rendelkezésére állhat. Az események nagy része Jin Soo kiadójánál zajlik, aminek elnöke Seo Eun Young, aki Jin Soo-val már jó ideje, mély, baráti kapcsolatot ápol. Vagyis.. Részéről már az elejétől fogva nyilvánvaló, hogy nem teljesen baráti érzései vannak. De még nem beszéltünk Han Ji Won-ról, Eun Young ex-vőlegényéről, aki visszatérése után szeretné felmelegíteni a kapcsolatot. Nagyon komikus figura, csak a legritkább esetekben veszi észre magát, és rendkívül pofátlan. És végül a szófukar Kim Dong Wook, aki szüntelen harcot vív Seung Yeon-ért…a maga csendességében.

Ilyen rövid időn belül ennyi fantasztikus sorozatra rátalálni, ez maga a Kánaán. 😀 Kang Ji Hwan a Lie to Me-ben is hatalmasat alakított, de Lee Jin Soo… aranypofa, komolyan. 😀 Fontos kiemelnem, hogy romantikus komédia jellege ellenére, az eddig látottakkal szemben, nem a szerelmi szál, vagy inkább nem a fő szerelmi szál, ami a leginkább megfogott. A kapcsolat az író és a titkárnője között, szerintem az a leghangsúlyosabb és a leginkább kidolgozott benne, amit abszolút nem is bánok. A kettejük közt zajló dialógusok, vidámak, komolyabbak, lényegesebbek vagy kevésbé fontosak, mind emelik a sorozat fényét. A sztori is jó, a színészek brillíroztak és a zenék is jókor voltak, jó helyen. XD Tele poénnal, abszolút szórakoztató, nekem kicsit The Greatest Love és Pasta hangulata van. Azt hiszem ezek, nem utolsó ajánlólevelek ám. ;D (Természetesen MUSTSEE :D)

9 thoughts on “커피하우스 – Coffee House

    • Köszi, hogy szóltál! Figyelmetlen voltam, de máris helyesbítettem. 🙂
      Máskor is írj nyugodtan, ha bármilyen észrevételed van egy-egy post-tal kapcsolatban. 🙂

  1. Gang Ji Hwan- nak a filmjét nagyon ajánlom a figyelmetekbe készült is belőle magyar felirat. A címe: Runway Cop valami eszméletlen vicces, amit ajánlani tudok h filmnézés közbe ne egyetek mert én majdnem megfulladtam a kajában XD. Nagyon jó a története, és szinte végig neveted az egészet! A szerep osztás is szerintem nagyon jól sikeredett! Aki teheti nézze meg 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s