중천 Joong-cheon / The Restless


 

Év: 2006

Műfaj: dráma, fantasztikus, romantikus

 

Az ember lelke a halála után egy bizonyos helyre kerül, amit úgy hívnak: Jungcheon(purgatórium). Ott 49 napot tölt el, ezalatt az idő alatt eldöntetik, hogy a sorsa a pokol avagy a mennyország…

Így találja magát démonölő Yi Kwak is ezen az ismeretlen helyen, ahol egy rég nem látott személyre bukkan. Yon-hwa, az ő jegyese volt, azonban meghalt. Most viszont újból vele lehet, a bökkenő csak az, hogy a lány nem emlékszik semmire. A Jungcheon mondhatni egy háború helyszínévé vált az utóbbi időben, ugyanis Ban-chu és szolgálói meg akarnak szerezni egy mágikus követ, amivel eljuthatnak az élők világába és leigázhatják azt… azonban ehhez Yon-hwa halála szükséges, ugyanis nála van a kő.  Yi Kwak a démonvadász nagyon jó kardforgató, dolga is akad rögtön…megvédeni elveszettnek hitt szerelmét, akivel most újra együtt lehet!

 

Hát mit ne mondjak, végre valahára egy fantasy film amit nem rontottak el!!! \o/ Komoly, látványos és nagyon, de nagyon jó. Ez hiányzott már nekem, ráadásul a két főszereplő is ismerős lehet nekünk. Kim Tae-Hee az IRIS üdvöskéje, Jung Woo-Sung pedig az Athena: The Godess War acélos tagja volt. Történetileg is elég tetszetős és mondom, látványilag nagyon jó, egy igaz fantázia film 🙂 Ajánlom mindenkinek a figyelmébe!

 

8 thoughts on “중천 Joong-cheon / The Restless

  1. A trailerből néhány rész erősen hasonlít a Gyűrűk Urára, de ettől függetlenül (vagy éppen azért), nézős. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s