仲里依紗 Naka Riisa


Név: 仲里依紗 Naka Riisa

Születési idő: 1989-Oct-18

Születési hely: Nagasaki, Japan

Magasság: 161cm

Súly: 45kg

Csillagjegy: Mérleg

Vércsoport: O

Ügynökség: Amuse

 

 

Gakko ja Oshierarenai! Iskola, szerelem, bolondságok… nagyon szeretem az ilyes típusú drámákat és úgy vélem ez a szerep áll a legjobban Naka Riisa-nak is. A karakter amit megformált volt a legjobb, sok színt, vicces jeleneteket vitt a sorozatba.

Yankee-kun to Megane-chan szintén egy iskolában játszódó dorama. Ezúttal Narimiya Hiroki-val alkot felhőtlen párost! Óriási siker volt ez a sorozat, ami egyébként egy mangaadaptáció. Morisaki Winnel vagy Narimiya Hirokival alkotott jobb párost? Gakko ja Oshierarenai! vs Yankee-kun to Megane-chan!!! Jöhetnek a válaszok kommentben 😛

Nihonjin no Shiranai Nihongo, egy újabb fantasztikus iskolai dráma. Azonban ezúttal Riisa egy tanárt alakít, aki külföldi diákokkal foglalkozik és a japán szokásokat próbálja megtanítani nekik! Óriási, az utóbbi idők egyik, ha nem a legjobb vígjáték sorozata és nagyon érdekes is. Sokat lehet belőle tanulni, nagyon tetszett!

Sorozatai közül meg kell még említenem a Ninkyo Helper-t, számomra teljesen érdektelen, de mégis sokat lehet róla olvasni…nem tudom, én passzolom. A Kami no Shizuku után elnyerte a legjobb női mellékszereplő díjat is, úgyhogy ezt mindenképpen érdemes lenne elkezdeni nézni. És itt még a Binbo Danshi is, amiben Oguri Shun a főszereplő.

Filmjei közül írtunk már a Halfway-ről, amiben ugyan csak mellékszereplő, de a film az tetszetős, Masaki Okada-val az élen. Time Traveller: The Girl Who Leapt Through Time pedig a 2010-es év általunk választott legjobb filmje lett. “Naka Riisa a fellegekbe repíti a filmet”, ezekkel a szavakkal jellemeztem akkor, ugyanis színészileg óriásit alkotott szerintem. Ezáltal őt választottuk a legjobb színésznőnek is a Doramafan Awards-on, kritika nem érheti szerintem 😛

Nem tudom ki ismeri a Zebraman című filmet, én annó bepróbáltam, de nem igazán tetszett. Viszont a második részben Riisa is szerepel, úgyhogy érdemes lenne mégegyszer nekifutni, ráadásul a kritikák alapján a második rész jobbra is sikeredett!

Továbbra is várhatóak majd Naka Riisa névjegye által megbélyegzett alkotások, úgyhogy érdemes lesz a későbbiekben is visszanézni ide 🙂 Egy szenzációs színésznő, nagyon kevés ilyen van, aki ennyire bele tudja élni magát a szerepébe.

Sensi: ő a főszereplője az Ikimono Gakari Nostalgia című videójának is. Ha tehetitek nézzétek meg! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s