私たちが払った税金を追え! / 黄金の豚 / Watashitachi ga Haratta Zeikin o Oe! / Ogon no Buta


 

Év: 2011

Részek: 9

Műfaj: vígjáték, dráma, akció, nyomozós

 

Shinohara Ryoko ezúttal egy önfejű, senkit sem tisztelő, igazi rosszkislány, Tsutsumi Shinko bőrébe bújt. Most szabadult a börtönből, azzal a feltétellel, hogy a legkisebb kihágást esetén is rögtön visszazárják. Azonban ő az első adandó alkalommal megpróbál pénzt lopni egy idős embertől. Ez az ember bármily meglepő, de segít neki. Munkát ajánl a a könyvvizsgálói testületek speciális osztályán, ahol adó és egyéb pénzügyi csalásokkal foglalkoznak.

Első munkanapján máris kivívja az ellenszenvet szinte mindenkivel szemben, azonban ez őt cseppet sem zavarja. Kiderül az is, hogy korábbi élettársa most a munkatársa lett. A férfi annó nem akarta megmondani az igazat, hogy barátnője börtönbe került, így azt hazudta, hogy meghalt. Kudou(Okada Masaki) talán az egyetlen aki próbálja követni Shinko logikáját és megérteni őt.

 

Őszintén? Csalódás… a karakterek pedig nem rosszak, de a sztori és a megvalósítás nagyon lassú. Ráadásul ezzel az adócsalásos dologgal nem tudnak lázba hozni, egyszerűen tök érdektelen volt számomra. Nagyon sajnálom, mert Shinohara Ryoko az egyik kedvenc színészem… Jól indult, érdekes volt, de nagyon hamar ellaposodott, nemtudom folytassam e 😦

Belekezdeni azért mindenképpen megéri, lehet, hogy csak én vélekedek így XD

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s