고고70 Go Go 70s


Év: 2008

Műfaj: dráma, vígjáték, zenés

A film visszarepít minket a koreai 70-es évekbe, amikor ugyanis a Rock n Roll kezd teret hódítani. Az éjszaka szórakozóhelyeit a pop zene uralja, az amerikából érkező új stílus nem igazán tud érvényesülni(ebben közrejátszik a háború is ami akkoriban zajlott). Sang-gyu (Cho Seung-woo) énekes csatlakozik egy bandához, melynek a tehetséges gitárvirtuóz Man-sik (Cha Seung-woo) a vezetője. A rock banda neve The Devils lesz, ami eleinte nem nagyon tud érvényesülni, eléggé érdektelen zenét játszanak. A bandához csatlakozik Mimi (Sin Min-ah), a szexi táncos is, aki próbál lelket önteni a csapatba.

Az Ördögök szépen lassan új stílust teremtenek és a feje tetejére állítják szinte egész Koreát 🙂

Egészen magával ragadó film, szinte a 70-es években éreztem magam. A zenékre panasz nem lehet, a történet pedig nagyon érdekes és tényleg magával ragad. Tökéletes képet ad az akkori koreai időkről és a kormány cselekedeteiről is a zene ellen. A film egy igaz történeten alapul, az indie-rock banda The Devils-ről szól, akik elsőként próbálták bevinni Koreába az amerikai kultúrát.

A koncertek nagyszerűek, a színészekre panasz nem lehet. Nagyon tetszett a csontvázas fellépésük és a legutolsó koncertjük, imádom ezt a filmet^.^ Végezetül még annyit mondanék, hogy… semmit, tessék nézni! XD Újabb zenés film, újabb szenzációs alkotás. ~M~U~S~T  ~S~E~E

Lehet hogy a zenés filmek rabja lettem?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s