애인 Aein / Lover / The Intimate


Év: 2005

Műfaj: dráma, romatika, erotika

Sung Hyun Ah sosem vállalt semmilyen kockázatot életében, egészen nyugodt életet élt. Már hét éve egy kapcsolatban él, egy hónap múlva lesz az esküvője. Egy nap összehozza a sors egy jóképű, sármos idegennel, már az elején látszik, hogy van köztük valami. Megkéri a férfi, hogy töltsön vele egy napot, reggel elutazik más országba és sosem fog visszatérni.

Sung Hyun Ah eleinte azt gondolja, hogy hiba volt elfogadni a férfi ajánlatát, de másnap rádöbben, hogy olyan élményben volt része mint még soha…

Kellemes romantikus film egy igencsak erotikus köntösbe bújtatva. !18! a néha elég sokat mutató jelenetek miatt 🙂 A története szerintem elég jó, nekem tetszett. Egy gondom volt csak, Sung Hyun Ah férje. Nagyon kevés jelenete volt, de egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen béna >.< Csak úgy megengedni élete szerelmének, hogy egy éjszakát átmulasson egy idegen férfival… loser alert! De egyébként semmi gondom nem volt, romantikából kapunk bőven, a karakterek és a színészek is szerethetőek, jó kis film.

 


6 thoughts on “애인 Aein / Lover / The Intimate

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s