두 얼굴의 여친 Du Eolkului Yeochin / Two Faces of My Girlfriend


Év: 2007

Műfaj: dráma, romantika, vígjáték

A 23 éves Gu-chang még sohasem volt párkapcsolatban. A barátjai állandóan cikizik is emiatt, még sosem csókolózott és még szűz. Állástalan és elvált nővérénél lakik, aki pénzeli őt. Természetesen ez neki nem jó, de elég szerencsétlen így nem tud mit tenni. Egy nap talál egy pénztárcát, majd összehozza a sors a pénztárca gazdájával is aki nem más, A-ni. Első látásra szerelmes lesz a lányba, aki kissé furcsa és féktelen. Úgy tűnik ő a tökéletes nő Gu-chang számára, de amikor kiderül, hogy a lánynak kettős személyisége van… mindez megspékelve a halott ex-pasi megtévesztő emlékképeivel. A-ni csak egy alternatív személy, a lány igazi neve Yuri.

Aranyos kis film, kellemes perceket okozott számomra. Nagyon viccesen indul, sokszor felnevettem. Főleg a vonatos jeleneten az elején és Gu-chang matróz – vagy milyen – barátain 🙂 Aztán szépen lassan változik a hangulat, ahogy A-ni titkára fény derül és bonyolódik a helyzet, egyre komolyabb lesz a film. A vége pedig egészen szívszorító…

Mind a két főszereplő nagyon jól alakít, Gu-chang karaktere nagyon jellegzetes, A-ni pedig kicsit bamba, titokzatos, telis-tele meglepetésekkel. Az őt alakító Ryeo-won Jeong nekem nagyon megtetszett, hihetetlen ahogy átvált a bájos és kedves énjéből a verekedős és kemény, férfias személyiségébe.

Szerintem érdemes megnézni ez a filmet is, sok kellemes percet okozott, meg is nevettetett, ugyanakkor megható és romantikus is.

 


One thought on “두 얼굴의 여친 Du Eolkului Yeochin / Two Faces of My Girlfriend

  1. “Fülcsókolnak” XD
    Ez a film is azt a mintát követi amit először a My sassy girl-ben láttam, azóta pedig több tucat Dél-Koreai romantikus filmben. A film első fele poénkodás, utána meg jön a dráma. Nem is rossz így amúgy, de aki kevés ázsiai filmet látott annak szokatlan lehet.
    Ryeo-won Jeong-ot előtte a Castaway on the moon-ban láttam, már ott is nagyon tetszett. Kár, hogy alig van filmje.
    A befejezés szerintem tökéletes volt, bár azért sejthető. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s