잠복근무 Jambok geunmu / She’s on Duty


Év: 2005

Műfaj: akció, vígjáték

Chun Jae In egy nagyszájú, kissé maszkulin nyomozónő. A film elején az akció nem teljesen úgy sül el, ahogy szerette volna, ettől szinte idegbetegen siet vissza a kapitányságra, ahol meglepő módon, tárt karokkal és mosolyogva fogadják. Ugyanis az akció során diáklánynak volt öltözve, és a következő akcióhoz pont egy ilyen “jelmezes-beépülős” ügynökre volt szükség. A feladata az, hogy összebarátkozzon Seung Hee-vel, annak a maffiózónak a lányával, akit el kell kapniuk. A képbe kerül még No Young is, aki szintén új diák abban a suliban, ahová Seung Hee és most Jae In is jár. Aztán be is indulnak az események, mert a bűnözőt nem csak a rendőrség, de volt “bandája” is kézre akarja keríteni. És mint ahogy a rendőrségnek, úgy a gengsztereknek is eszükbe jut, hogy az apához valószínűleg a lányán keresztül vezet a legrövidebb út.

Hihetetlenül vicces film! XD Jók a poénok, és vannak benne olyan verekedések is, amik hát… Levegőben repkedés, kicsit “Mátrix-mozdulatok”, nagyon komolyak. XD Kim Sun Ah neve már önmagában garancia a hatalmas nevetésre, elég ha ránézünk (nem sértésként, abszolút pozitívum!) [My Lovely Sam Soon]. A történet nem túl eredeti, mármint minden eléggé könnyen kiszámítható, de szerintem ez nem von le a film értékéből, elvégre ez a film nem a világot akarja megváltani (tudom, hogy a többinek sem egészen ez a célja, de értitek, hogy mire gondolok, remélem XD). Az akciójeleneteket ne mindig vegyétek komolyan^^ , a poénokon pedig szórakozzatok jól!^3^


Trailer:

Behind The Scenes 1

Behind The Scenes 2

Behind The Scenes 3

Behind The Scenes 4

12 thoughts on “잠복근무 Jambok geunmu / She’s on Duty

  1. Felkeltette az érdeklődésemet. Esetleg tudnál segíteni, honnan lehet letölteni? Filmeket sajnos nem nagyon szoktam tölteni.

  2. Örülök, hogy érdekesnek találod, majd kíváncsi vagyok a véleményedre!;)

    Bulykin, neked pedig köszönöm, mint mindig a kiegészítést!^^

  3. Woowo, nagyon köszi :)) Most már tuti meg tudom nézni. Kíváncsi vagyok a kulissza titkokra is. Jó dolog hogy ezt is megosztják a közönséggel.

  4. Hellóka, sajna a feliratot nem lehet letölteni hozzá :((( Tudnél valamit tenni az ügy érdekében?? Előre is köszi

  5. Azt szeretném kérdezni, honnan lehetne letölteni a filmet és-vagy legalább a feliratát, mert nem találom sehol. 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s