コ-ド·ブル- Code Blue 2


Év: 2010

Részek: 11

Műfaj: dráma, orvosi

Másfél év telt el azóta, hogy Aizawa Kosaku, Shiraishi Megumi, Hiyama Mihoko és Fujikawa Kazuo is csatlakozott a kórház légimentős medikusai közé. A tréning programból már csak pár hónap van hátra, jövőjük sorsa pedig Tachibana doktor kezében van. Ő érkezett Kuroda sensei helyére, aki sérülése miatt elhagyta a kórházat. Tachibana nem lopta be magát a szívükbe, már az első találkozásnál közölte, hogy nem lesz könnyű dolguk ha igazi orvosokká akarnak válni. Mindemellett a magánéleti problémáikkal is küzdeniük kell…

Aizawa mamája visszatér a kórházba, Hiyama egészségügyi gondokkal küzd – neki ugye balesete is volt amiben majdnem életét is vesztette – , Fuikawa pedig még mindig le van maradva a többiekkel szemben. Haruka Saejima nővér pedig szintén komoly problémákkal küzd.

Visszatért tehát Doctor Heli csapata és nem okoztak csalódást. Hozta szerintem a szokásosat, se nem gyengébb, se nem erősebb mint az előző évad. Érdekes helyzet alakult ki Kuroda sensei távozása után, Tachibana még bekavarhat bármikor. Ez nagyon tetszik, kíváncsian várom a folytatást 🙂 Kapcsolódó bejegyzések:

Code Blue

Code Blue SP

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s