天国で君に逢えたら Tengoku de Kimi ni Aetara


Év: 2009

Műfaj: dráma, romantikus

Junichi Nonoue egy rákos betegekkel foglalkozó intézményben dolgozik, mint pszichológus. Meghallgatja a beteg emberek fájdalmait, segít megoldást találni problémáikra. Az ebben az intézményben lévő betegek halálos betegek, számukra nincs gyógymód. Tehát fontos ami Nonoue csinál, mondhatni teljesíti utolsó kívánságukat.

A történet során megismerkedhetünk a páciensekkel is. Shimizu-san arra kéri a doktort, hogy írjon egy levelet az ő nevében a feleségének, melyben elmondja neki hogy mennyire szereti annak ellenére hogy ezt nem igazán mutatja. Kobayashi saját magát okolja felesége betegsége miatt, tudja nagyon jól hogy keveset törődött vele és a munkát helyezte előtérbe. Ám ezen még nem késő változtatni… Shuji Iizuka pedig örök hazugságban él. Rengetek nővel megcsalta feleségét, sok mindenben hazudott neki és most hamarosan vége az életének. Arra kéri Nonoue doktort, hogy írjon egy levelet amiben mindent elmond feleségének, de csak halála után adja oda neki.

Nonoue egy boldog kétgyermekes családapa, aki örömmel segít az embereken. Nagyon jó hallgató, tehát ez a betegmeghallgatósdi munka kézenfekvő számára. Felesége pedig mindenben támogatja.

Szép történet, amely Natuski Iijima novelláján alapul. Ugyanezen a címen 2007-ben már adásba került, ez egy feldolgozás.

Tényleg nagyon szép, drámai történet. Hibátlan megvalósítás, nem tudok rosszat mondani. A szereposztásra se lehet semmilyen panasz, a főszerepben Kazunari Ninomiya és Inoue Mao. Ninomiya az Arashi popcsapat tagja, bizonyára sokan ismeritek. Mao-chan pedig egy elég komoly szerepben, mint a doktor felesége, két gyermekes családanya. Jó volt őt ilyen szerepben is látni ^.^ Egy szó mint száz, természetesen MustSee! Gyengébb idegzetőek el ne felejtsék a zsepiket bekészíteni 😉

2 thoughts on “天国で君に逢えたら Tengoku de Kimi ni Aetara

  1. Köszi az ajánlást, már leszedtem a filmet. Kicsit most sanyarú a sorsom, mert sajna kitettek a munkahelyemről, úgyhogy kicsit a vidámabb sorikkal vígasztalódom. A drámai, szomorú történeteket egyenlőre kerülöm. Azért örülök, hogy Nino és Mao együtt játszik 🙂 Mázlista lány, már az Arashi két tagjával is dolgozhatott együtt 🙂

    • Annó asszem össze is hozták őt Junnal, nemtudom mennyi volt igaz belőle.
      Egyébként meg fel a fejjel, bízom benne hogy hamarosan megoldódik a problémád 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s