猿ロック Saru Lock


A sorozat végére értem, tehát összegző post^^ Rövidke ismertető itt. és most kicsit bővebben:

Yataro Sarumaru és barátja Kenji Yamamoto egyfolytában csak a szexről álmodoznak. A szüzességük elvesztése a cél, de mivel nem tudnak csajozni ezért mindig beégnek 🙂 Saru egy lakatos, nincs előtte akadály, előtte minden kitárul(kivéve a női lábakXD). Ritsuko Mizuhara az egyetlen lány a bandában, szegénynek tűrnie kell a fiúk szexmániás dolgait és hallgatni beteg gondolatikat 😀 Ők hárman együtt nőttek fel, nagyon jó barátok, mindent megtennének egymásért. Jiro Yamada pedig mint a város hősies védelmezője és a srácok barátja kerül a képbe. Yamada szerelmes Ritsukoba, ezt nem is titkolja, de Ritsuko ezt általában figyelmen kívül hagyja.

Saru(jelentése majom) izgalmas történésekbe keveredik. Minden alkalommal szükség van a tehetségére, hol egy széfet, hol pedig egy beragadt ajtót kell kinyitnia. Persze nem csak ennyiből áll a sorozat^^ A sorozat 5 kisebb történetet mesél el 13 részre bontva…külön-külön nem boncolgatnám. Saru mindig megment valakit, segít a rendőrségnek valamilyen rejtély megoldásában.

Nagyon vicces szituációkba keverednek a fiúk, csupa móka és kacagás a sorozat 😀 Tipikus tinikomédia. Nekem tetszik, és a szereplők is adottak. Kiemelném Hayato Ichihara-t, őt nagyon megkedveltem. Jövőre pedig jön a Saru Lock movie!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s