죽어도 해피엔딩 Happy Killing / Femme Fatale


Év: 2007

Műfaj: vígjáték

A film az 1998-as francia Serial Lover című film remake-je.

A koreai színésznő Ji-won nem a megszokott módon ünnepli idén a karácsonyt 😀 Ő és a menedzsere egy elképesztően vicces, ugyanakkor tragikus estének néznek elébe…
Ji-won egyszerre 3 pasit is a markában tart, várható volt, hogy előbb-utóbb erre ráfázik. Mind a hárman ellátogatnak hozzá karácsony este, hogy megkérjék a kezét, de persze egymást nem ismerikXD Először a csak angolul beszélő, de koreai származású barátja kopogtat az ajtón, majd a főiskolai oktató/professzor, végül a mafiavezér. Ugye eltudjátok képzelni milyen hangulat uralkodott az asztal körül 😀

Még mielőtt mindenki megérkezett volna, egy rabló mikulás jelmezben betört Ji-won lakásába, hogy ellopja a színésznő értéktárgyait. Szerencsétlenségére bentrekett a lakásban, bujdosni kényszerül.

Szegény Ji-won mindent a menedzsere fejére zúdít. És még nincs vége, ugyanis egy véletlen konyhai baleset következtében a lehetséges férjjelöltek közül egy meghal! A rendőrség épp a helyszínen járőrözik, egy betörő után kutatva…hát persze hogy Ji-won lakása az elsőszámú lehetőség 😀 Ji-won bepánikol, fél hogy lecsukják, így próbálja elrejteni a holttestet.
Kíváncsiak vagytok mi történt ezután? Mert még közel sincs vége 😀

Meg kell mondjam, én még ennyit soha nem nevettem egy filmen sem! 😀 Nagyon élveztem, hihetetlenül vicces 😀 Kellemes karácsonyi komikus thriller, eszeveszett poénokkal, viccesebbnél viccesebb szituációkkal, MustSee (^_-)

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván ezzel a filmmel(is) a doramafan csapata 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s