わるいやつら Warui Yatsura / Evil People


Év: 2007

Részek: 8

Műfaj: thriller, misztikum

Terajima Toyomi(Ryoko Yonekura) nővérként dolgozik egy kórházban, ahol Toya Shinichi(Takaya Kamikawa) a főovros/vezető. Dr.Toya nagyon határozott személyiség, erős a kisugárzása, szeretik a nők. Így van ezzel Toyomi nővérkénk is, aki bele is szeret. Egyik este egy nő látogat el a kórházba és a főorvost keresi. Egy egy éjszakás kaland után kellemes emlék a doktor számára, de a nő ezzel máshogy van… kicsit bekattan a heves vita közepette és addig fajulnak a dolgok, hogy megsérül. Toyomi nővért elvakítja a féltékenység és a szerelem, olyan injekciót ad be a nőnek, amitől örökre elalszik… Dr.Toya és Toyomi között különös kapcsolat alakul ki.

Toyomi később rádöbben, hogy szerelme bizony egyoldalú. Megbánta amit tett, hihetetlen lelkiismeret furdalása van. Dr.Toya nehéz anyagi helyzetben van, a kórház is rengeteg adósságban úszik. Annak érdekében, hogy ne kerüljön bezárásra a kórház zseniális tervez eszel ki. Eljegyzi Fujishima Chise-t, így rengeteg pénz állna a házhoz. Egy gond van, Chise már férjnél van.

De Dr.Toya és Toyomi nővér előtt semmi sem akadály…muhahaXD

Izgalmas sorozat, a műfaj kedvelőinek nagyon ajánlom. Nagyon sötét hangulatú, már-már horrorisztikus is kicsit. Szépen felépített, izgalmas sztori, 1-2 váratlan húzással és sok-sok rejtéllyel.

Viszont a vége nekem egy hatalmas kérdőjel…összezavarodtam 😀 Nagyon megvariálták a dolgokat, ezt lehet hogy nem kellett volna. De ettől függetlenül nagyon élvezetes kiváló dorama! A szereplőkre sem lehet panasz, Ryoko Yonekura és Takaya Kamikawa is szerintem nagyon oda tette magát, azt hiszem nem ez volt az utolsó alakításuk amiről olvashattok^^

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s