ライアーゲーム Liar Game 2


Év: 2009

Műfaj: psychological, thriller

Részek: 9

Gondolom nem kell bemutatni  a Liar Game-t, sokan ismerik, nekem egyik kedvencem is. Nagyon vártam a 2.évadot, sokat várok ettől is és így első benyomásra azt kell mondjam, hogy nem okoztak csalódást 🙂

Kanzaki Nao még mindig ugyanolyan naív, hiszékeny mint volt. Nemrégiben részt vett egy játékban, melynek neve Liar Game! Akiyama Shinichi svindler barátunk frissen szabadult a sittről, az ő segítségével Nao győztesen került ki a játszmákból. Hosszú idő óta nem hallottak semmit a Liar Game szervezetről, útjaik is különváltak. Mikor már azt hitték, hogy vége mindennek, nincs több szenvedés, vége a megaláztatásnak, nem kell többet izgulni… Nao újabb levelet kapott.

Ezúttal Shinichi mellett Fukanaga, egyik volt riválisa is a segítségére lesz. A játék folytatódik és kegyetlenebb, mint valaha! Nao-chan vajon sikeresen veszi az újabb akadályokat?

Mint ahogy azt már mondtam, első benyomásra haaatalmas! Simán hozza az első évad hangulatát, ugyan ott folytatódik, ahol az abbamaradt. Örülök, hogy Fukanaga is visszatért, nagy arc és nagyon jó szerepe van! Már az első rész telis tele van meglepetésekkel – bár aki olvassa a mangát az tudja mi fog történni -, fordulatokkal. Csak dicsérni tudomXD

(egyébként az ilyen még futó sorozatokról majd írok még ha már vége lesz – lásd a Buzzer Beat/Long Love Letter post – , ez csak ilyen kedvcsináló dolog^^)

 


5 thoughts on “ライアーゲーム Liar Game 2

  1. Köszönöm, a rejtett utalást magamra veszem XD
    Annyit még hadd jegyezzek meg, hogy az OP zene szerintem picit… hmm, gyengébb, mint az előző. Nem tetszik az új hangzás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s