池袋ウエストゲートパーク Ikebukuro West Gate Park


pl4fd031

Év: 2000

Műfaj: dráma, vígjáték

Részek: 11+special

Makoto egy nagyon tehetséges bowling játékos. Ikebukuroban él, itt nőtt fel. Minden nap a városban lóg, legjobb barátjával Masával. Ikebukuro várost a G-Boys banda uralja. Vezetőjük a King, azaz Takashi – beszteszt arc a sorozatban – régi barátja Makotonak. Igazából Makoto is sokat lóg a bandával de hivatalosan nem tagja, mert független szeretne maradni. Itt találkozik Shunnal, akivel jó barátokká válnak és aki mellesleg szeret rajzolni. Shun itt ismerkednek meg két lánnyal: Rikával és Hikaruval. Ugyancsak ebben a városban van gyümölcsboltja Makoto anyjának, aki mellesleg az idegeire megy. Egyszóval Ikebukuro egy szent hely Makoto számára!

A gondok akkor kezdődnek, amikor a városban rejtélyes gyilkosságok, eltűnések történnek. Eddig is gyakoriak voltak a késelések, lopások, de ez túltesz mindenen, ugyanis az egyik áldozat Rika-chan, aki elég közel került hősünk szívéhez. Kezdetét veszi a nyomozás…bandaháborúk, megoldásra váró problémák sokasága és midezt Makoto veszi a nyakába!

Nem must see, de naaaaagyon ajánlatos megtekinteni 😀 Pörgős, vicces és nagyon kemény sorozat. A karakterek nagyon rendben vannak, a zene, az egész minden ott van a toppon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s